Алткойните са готови да надминат Solana през 2024 г


Пазарът на криптовалута е свидетел на значителен скок, като Solana (SOL) е водеща, демонстрирайки стабилно представяне. От октомври стойността на Solana (SOL) скочи до небето с повече от 500%, което показва възходяща тенденция, която привлече вниманието на инвеститорите по целия свят. Въпреки леката корекция надолу с 3% през последния ден, установявайки се на $129, пазарното присъствие на Solana (SOL) остава силно, в момента позиционирано като петата най-голяма криптовалута по пазарна капитализация с пазарна капитализация от $57 милиарда. Този растеж се доказва допълнително от 59% увеличение на обема на търговия само през последните 24 часа, достигайки $8,9 милиарда, сигнализирайки за нарастващ инвеститорски интерес и доверие в перспективите на Solana (SOL).

Безопасно е да се каже, че траекторията на Солана (SOL) през 2024 г. наистина изглежда любопитна. Много наблюдатели на пазара признават потенциала за растеж на монетата, но посочват други проекти като по-добър избор както за краткосрочен, така и за дългосрочен растеж. В днешния текст ще разгледаме алткойни, които бяха определени поне от някои като страхотни избори, за да надминат Solana (SOL).

ScapesMania: Предстоящи възможности

След изключително успешна предпродажба, която натрупа 6,125 милиона долара във финансиране, привлече почти 18 400 държачии привлечени над 60 000 последователинай-накрая пристигна дългоочакваният борсов дебют на ScapesMania.

$MANIA се намесва Размяна на палачинки, популярен DEX в мрежата Binance Smart Chain, известен с голямата си потребителска база и ликвидност. Но това е само началото. След PancakeSwap, проектът проучва възможностите за листвания на CEX, които биха могли да разширят пътищата за потенциален растеж.

Търговията започна с МАНИЯ/WBNB и МАНИЯ/USDT ликвидни двойки. USDT е основният източник на ликвидност според търсенето на общността. Дебютният търговски ден беше забележителен. Цената на токена показа устойчивост, което показва стабилна токеномика и обещаващи перспективи за проекта. ScapesMania доказа на всички, че това не е просто еднодневен ICO проект, а сериозно усилие, ангажирано да расте заедно с общността на притежателите.

Броят на притежателите се стабилизира на 18,41K през първите 24 часа, с удар на обема на търговия 2,25 милиона долара. ScapesMania моментално доминира в списъка с горещи двойки на DEXTools. Не е необходимо допълнително обяснение.

Новаторски подход към игрите

Ако все още не сте запознати с това какво представлява ScapesMania, ето кратко описание. Това е игрова екосистема, в която играчите могат да се потопят в завладяващи изживявания без никакви предварителни крипто познания. Междувременно притежателите могат да се възползват от успеха на проекта и да имат думата в неговата посока чрез DAO.

– Реклама –

Докосването до нарастващата индустрия за ежедневни игри по време на текущото нарастване поставя ScapesMania в благоприятна позиция. Ако следите крипто новини, вероятно сте станали свидетели на успешни истории на проекти за игри по време на скорошното пазарно рали. Сега ScapesMania е готова да излети и да разгърне потенциала си в процъфтяваща ниша.

Защо да изберете ScapesMania?

Чудите се защо общността се стича към ScapesMania? Нека декодираме неговата привлекателност:

  • Токеномиката на $MANIA е внимателно балансирана с клиф и придобиване. Структурираният график за придобиване е предназначен да поддържа баланс между търсене и предлагане.
  • Токенът $MANIA служи за управление в развиващия се DAO и действа като валута в играта в пилотния проект за игри. Членовете на общността могат също да залагат токени за допълнителни награди и да участват в дейности за повече токени. Екипът работи активно върху разширяването на полезността на токена, с планове за въвеждане на нови проекти и увеличаване на случаите на употреба в рамките на екосистемата.
  • Има солидна промоционална стратегия след публикуване в списъка. Екипът демонстрира своята маркетингова мощ, очевидна в $6M+ предварителна продажба успех, 4K+ основа за държачактивно растящият 60K+ общности 75K+ среден месечен трафик. За да разшири допълнително обхвата на проекта, ScapesMania непрекъснато тества нови маркетингови канали.
  • Интелигентният договор на проекта получи печат за одобрение от BlockSafu. Като притежател можете да разчитате на ангажимента на платформата към сигурността.
  • ScapesMania набира популярност в значителни крипто платформи, подкрепени от одобрения от уважавани влиятелни лица в областта.

Пътят напред

В свят, в който правилата на обикновените игри, ScapesMania е водеща, като отговаря интелигентно на изискванията на пазара. За разлика от други проекти, които се сблъскват с прекъсване на връзката с публиката, ScapesMania е в съответствие с желанията на общността: геймърите се наслаждават на любимото си забавление, докато притежателите се възползват от успеха на екосистемата.

Очаква се индустрията на ежедневните игри да скочи до небето 19,12 милиарда долара до 2027 г., според Statista. Тази прогноза маркира нишата като потенциално доходоносна.

След като целите за генериране на средства са надминати, екипът вече е изцяло потопен в разработването на продукта. За бърз старт, проектът си партнира с разработчиците, които осигуриха престижен грант през 2023 г. за категорията Metaverse/Gaming/NFT.

Свен, главен изпълнителен директор на ScapesMania, казва: „Както знаете, за постигането на амбициозни цели квалифицираният екип е от решаващо значение. Вече можете да видите колко квалифициран и ефективен е наистина нашият екип за стартиране. Паралелно работим върху продукта. Даваме приоритет и на укрепването на екипа за разработка. За да рационализирам операциите, съчетавам ролите на главен изпълнителен директор и технически директор.“

Общностен тръст

Крипто общността бръмчи за проекта в популярни платформи. Те са развълнувани да се присъединят към ScapesMania, защото споделят нейната визия и искат да участват активно. Китовете също забелязват, като депозитите вече достигат 20 000 долара.

Очевидно е, че нито един от тези успехи не би бил възможен без такава лоялна общност. Екипът на ScapesMania искрено благодари на своите поддръжници за този старт. И не забравяйте, че това е само началото – предстоят още много неща!

Присъединете се към движението ScapesMania

Приключението на ScapesMania едва сега започва. Тъй като индустрията на случайните игри се подготвя за експоненциален растеж през следващите години, никога не е имало по-добро време да се възползвате от тази обещаваща среда.

Помните ли как проектите за игри процъфтяха през 2021 г.? Е, настоящият бум на крипто пазара може да предложи подобен шанс за разширяване. Със стабилна цена след листване и силна първоначална подкрепа, монетата вече е доказала своята устойчивост.

Бъдещата ценова траектория зависи от силата на общността, етапите на развитие и стабилните маркетингови стратегии, всички от които ScapesMania превъзхожда, оставяйки безкрайни възможности пред себе си.

Защо да чакаш? Действайте днес! Осигурете си място в потенциално възнаграждаващо пътуване – вземете вашите $MANIA токени на PancakeSwap сега.

Присъединете се към 18K притежатели – Купете $MANIA на PancakeSwap: МАНИЯ/WBNB, МАНИЯ/USDT

Sei (SEI): Навигация в пазарните колебания и бъдещи перспективи

Sei (SEI) претърпя забележително покачване, със значително увеличение от 345% за два месеца, достигайки най-високата стойност за всички времена от $1,03. Въпреки това, последните пазарни действия отбелязаха спад, като цената падна с 20% от своя връх. Настоящият сценарий за търговия поставя Sei (SEI) в несигурна позиция, намеквайки за потенциална волатилност в бъдеще.

Цената на Sei (SEI) отбеляза отклонение от най-високия си диапазон, като наскоро падна под границата от $0,88. Това движение предполага възможен спад от 18% към среден диапазон от $0,72, ако мечият импулс продължи. Различията в ценовото действие и техническите индикатори като индекса на относителната сила (RSI) подчертават несигурността на пазара.

Непосредственото бъдеще на Sei (SEI) зависи от способността му да възстанови и поддържа над нивото от $0,88. Успешен отскок може да отхвърли мечите перспективи, като потенциално тласне цената към рали за възстановяване до най-високото й ниво за всички времена. Въпреки това, наличието на меча дивергенция и пазарен натиск може да влоши спада, поставяйки под въпрос устойчивостта на Sei (SEI). Пазарните настроения, повлияни от по-широката крипто динамика, ще играят решаваща роля при определянето на траекторията на Sei (SEI).

Aptos (APT): Поглед към неговия растеж и предизвикателства

Aptos (APT) демонстрира силен пазарен потенциал, подкрепен от статута на добре финансиран проект и циркулиращо предлагане от приблизително 160 милиона токена. Въпреки низходящия фон на 2022 г., скорошното представяне на Aptos (APT) предизвика интерес сред инвеститорите, които очакват с нетърпение възстановяването на пазара.

Прогнозите за цената на Aptos (APT) са оптимистични, като прогнозите предполагат потенциално покачване до $38,25 до 2024 г. Този ръст се очаква на фона на възстановяването на крипто пазара, водено от технологичния напредък и увеличеното приемане. Нестабилността на пазара и конкуренцията обаче представляват значителни рискове за тези прогнози.

Aptos (APT) е готов за растеж, като ценовите прогнози сочат стабилно увеличение на стойността през следващите години. Силната основа на проекта и стратегическите разработки биха могли да катализират неговия възход. Независимо от това, нестабилният характер на крипто пазара и нововъзникващите конкуренти могат да повлияят на способността на Aptos (APT) да постигне тези оптимистични прогнози. Настроенията на инвеститорите и динамиката на пазара ще бъдат ключови фактори, влияещи върху бъдещото представяне на Aptos (APT).

Starknet (STRK): Анализиране на нейната позиция и бъдещи насоки

Starknet (STRK) се сблъска с предизвикателен пазарен дебют с 60% спад на цените от стартирането му. Въпреки тази неуспех, прогнозите предполагат потенциал за възстановяване и растеж, подчертавайки основната стойност на проекта и технологичното обещание.

Ценовите прогнози на Starknet (STRK) за 2024 г. са разнообразни, като прогнозите варират от $2,84 до $4,50. Тези прогнози отразяват смесените настроения на пазара към Starknet (STRK), като признават потенциала му за възстановяване на фона на настоящите предизвикателства.

Бъдещето на Starknet (STRK) изглежда обещаващо, но несигурно, с потенциал за значителен растеж до 2025 г. и след това. Иновативната технология и стратегическите разработки на проекта биха могли да доведат до неговия успех. Неотдавнашният спад на пазара и скептицизмът на инвеститорите обаче представляват значителни пречки. Способността на Starknet (STRK) да се справя с тези предизвикателства и да се възползва от своите технологични предимства ще бъде от решаващо значение за неговата дългосрочна жизнеспособност и растеж.

Заключение

Пазарът на криптовалута е на ръба на трансформираща промяна, тъй като алткойни като Sei (SEI), Aptos (APT), Starknet (STRK) и ScapesMania се подготвят да предизвикат неочакваното господство на Solana (SOL) през 2024 г. Тези нововъзникващи претенденти не са просто яхвайки вълната на текущия скок на пазара, но се позиционират стратегически с уникален технологичен напредък и силна подкрепа от общността.

уебсайт

Twitter

Телеграма

Група за обявяване

Опровержение: Това съобщение за пресата е предоставено от клиента. Клиентът е изцяло отговорен за съдържанието, качеството, точността, продуктите, рекламата или други материали на тази страница. Читателите трябва да проведат свое собствено проучване, преди да предприемат каквото и да е действие, свързано с материала, наличен на тази страница. Crypto Basic не носи отговорност за точността на информацията и всякакви щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от използването или разчитането на каквото и да е съдържание, стоки или услуги, споменати в тази статия за прессъобщение.

Моля, имайте предвид, че The Crypto Basic не одобрява и не поддържа никакво съдържание или продукт на тази страница. Горещо съветваме читателите да проведат собствено проучване, преди да предприемат действия въз основа на каквато и да е информация, представена тук, и да поемат пълната отговорност за своите решения. Тази статия не трябва да се счита за инвестиционен съвет.

Последвай ни На Twitter и Facebook.

Опровержение: Това съдържание е информационно и не трябва да се счита за финансов съвет. Гледните точки, изразени в тази статия, може да включват лично мнение на автора и не отразяват мнението на The Crypto Basic. Читателите се насърчават да направят задълбочено проучване, преди да вземат каквито и да е инвестиционни решения. Crypto Basic не носи отговорност за финансови загуби.

-Реклама-

منبع

نوشته‌های مشابه